srijeda, 13. travnja 2011.

Uskrs

Evo nekoliko ideja kako ukrasiti stol:

1. Kućice - Za izradu kućice imam predložak po kojem ju izrežem tako da je svaka kućica jednake veličine i lijepo se može složiti i zalijepiti, vrlo jednostavno. Nakon toga svaku kućicu uredim po želji, različito te se na nju može zalijepiti, nacrtati ili naslikati bilo što! Na sredini kućice je otvor, ja sam kućicu napunila umjetnom travom i unutra stavila nekoliko malih čokoladnih jaja. Odlična je dekoracija na stolu, ali se može staviti vezica i objesiti na vrata!








2. Košarice - Ova prva košarica napravljena je od štapića za sladoled, neke sam morala prerezati da bi dobila određeni oblik ili dužinu, košaricu napravite onako kako se vama sviđa :) Unutra je malo pile koje sam napravila od vune!
Druga košarica je od umjetne trave i vrlo je mala, ali jednostavna za napraviti!
3. Ukrasi - Ova srceta su jednostavna i brza za napraviti. Svako srce može se ukrasiti po želji. Ja sam koristila različite materijale, rebrasti papir, kolaž papir, hamer papir, filc i šarene perlice u raznim oblicima.

3 komentara:

  1. hej ana,hvala na komentaru i dobro dosla u blogosferu:))..originalni su mi ovi tvoji uradci i jako lijepi..topli pozdrav!!

    OdgovoriIzbriši
  2. bok ana, dobro nam došla! vidim da radiš jako lijepe stvari i drago mi je da si se ohrabrila to podijeliti s nama. očarala si me kućicama, pogotovo onom s bubamarom. s nestrpljenjem očekujemo tvoje nove radove.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala puno, jako mi je drago da vam se sviđa!! :))

    OdgovoriIzbriši